Danube Equestrian Festival po prvýkrát v Bratislave

Od štvrtka 19. mája až do nedele 22. mája sme boli súčasťou CSIO 3* Longines EEF series na Tyršovom nábreží v Bratislave.

Ďakujeme za fantastickú atmosféru na Tyršáku to naozaj žilo!

Elegantný parkour sa v spojení s vínom a slnečným počasím ukázal ako ideálna kombinácia. Spolu so Selaví sme pre vás pripravili bohatú ponuku vína ViaJur, nechýbali samozrejme ani Hey You Bubbles, ktoré sa v praktických plechovkách tešili veľkému úspechu. Mali sme tu však aj veľa možností pre milovníkov lahodnej klasiky.

Počas štyroch dostihových dní medzinárodných parkourových pretekov CSIO3* v Bratislave sa uskutočnilo devätnásť súťaží. Areál na Tyršovom nábreží privítal približne 25 000 ľudí. Cieľom pretekov je vrátiť dlhoročnú tradíciu v parkúrovom skákaní a my budeme dúfať, že sa im to týmto úspešným štartom podarilo a vidíme sa aj s našim WineCar na tomto podujatí budúci rok.

Ďalšie novinky

Pohodový víkend na Pohode

Od štvrtka 7. júla až do nedele 10. júla ste si mohli u nás vo WineCar vychutnať litre kvalitného vína zo Svätého Jura, ViaJur, lahodnú kávičku Mozart, ktorá bola vyrobená špeciálne pre našu rodinu značiek, miešané nápoje a samozrejme výborné jedlo vo FoodCar.

Detail
Menu